Nu är det slut för 60W glödlampor!

Ja, nu var det 60-wattaren tur att få gå åt sidan för nyare och mer energisnåla lågenergilampor. Först var det ju 100-wattaren och 75-wattaren och nu var det dags att fasa ut 60-wattaren. Detta är inget nytt fenomen, det har gjort i flera många andra länder som t ex Australien, Kanada och Karlifornien. Vissa mer udda glödlampor kommer att finnas kvar ett tag till. Men för den som vill göra sin insatts för miljön och sänka energiförbrukningen så bör man byta ut sina glödlampor omgående. Det finns många fina ersättare som t ex LED lampor som är en perfekt belysning som blir bättre och bättre.


Ett stort och bra sortiment på LED lampor finns hos Lampan i Uddevalla. Om man tittar på deras webbplats så finns det många olika varianter att välja bland. LED lampor

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.