Nu är det dax för Julbelysning!

Julen närmar sig allt mer och det är dax att planera för julbelysningen. Julen är den största årstid vi har i sverige och för många är julen det viktigaste tidpunkten. Många brukar sätta upp sin julbelysning vid första advent, men fler och fler tjuvstartar för att dra ut på högtiden så mycket det går. För den som gillar modern julbelysning finns det många nya former att välja bland. Ta en titt på Lampans utbud.

Eftersom julen är en mörk årstid där solen minskat på sina timmar så tänder vi upp våra hus och hem. Då kan det vara viktigt att tänka på elförbrukningen som blir mycket dyrare. Därför ska man absolut titta närmare på den julbelysning som man har och se om det finns ljuskällor som går att byta ut mot LED lampor. Med LED lampor i julbelysningen kan man spara mycket pengar på alla de timmar som belysning står 24 timmar om dynet.
Gnosjö Konstsmide. Elljusstake hjärta LED 4x0,2W

Hos Lampan kan man välj ifrån leverantörer som LampGustaf, Marksljöd med flera andra. Med hjälp av alla Lampans belysningsleverantörer så kan dom erbjuda er ett stort utbud av julbelysning och adventsbelysning.
Läs mer om Lampans utbud av julbelysning. Klicka här

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.