Oslagbart ljus

on

Lampor och belysning av olika slag finns ju i så många former, men när det gäller ljus så är dagsljuset något av det bästa. Dagsljuset laddar våra batterier och vi känner oss mycket piggare och friskare. Igår var vi ute och tog en promenad på Uddevallas fina strandpromenad och njöt av solljuset och den fina vyn av Byfjorden, Sunningen, Sund, Gustafsberg och Uddevallabron.

Nu har vi ett nytt och intressant år framför oss och vi är mycket nyfikna på vart det kommer ta vägen. Vad kommer vi få se för nya lampor och belysning från alla våra leverantörer? Hur mycket bättre kommer LED belysningen bli? Vilka fler leverantörer ska vi ta in i vårt utbud? Hur mycket mer kan vår handel öka i butiken och i vår nätbutik? Ja, just nu har vi många funderingar som bara tiden får utvisa.

//K

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.