Belysning lyser upp Jönköping

on

Den vackra staden Jönköping fortsätter att marknadsföra sig med effektfull ljussättning vid Vättern. Ett besök till Jönköping är absolut ett bra val om man vill titta på deras arbete som man har lagt ner på belysning och lampor. I Jönköping utnyttjar man ljusskuggor, släp-ljus, vattenreflektioner och snygg komposition.

Jönköpings kommun har tagit fram två program för att marknadsföra sig som Ljusets stad. Ett program för att lägga fokus på att skapa en trygghet med hjälp av belysning och det andra programmet som är till för att förstärka Jönköpings karaktär under dygnets mörka timmar.

 

Belysning och Lampor i Jönköping
Belysning och Lampor i Jönköping

Vi på lampan kommer att följa Jönköpings arbete och vi hoppas på att kunna lägga upp lite spännande bilder på bloggen så snart som möjligt.

Vill du också skapa en vacker utomhusmiljö med belysning? Ta en titt på Lampans utbud, där hittar du många belysningsförslag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.