Belysningskunskap med Belysningsguiden

Om man skaffar sig lite mer kunskap om belysning och lampor så kan man göra stora förändringar i sin miljö hemma eller på jobbet. Givetvis hjälper vi er gärna att hitta rätt belysning som används på rätt sätt. Det som kan vara svårt att kommunicera är hur man ska ljussätta sitt hem och få den atmosfär som man vill uppnå.

För att öka kunskapen om belysning, lampor och ljuskällor så har vi nu påbörjat ett arbete som kommer att pågå löpande med att bygga upp flera sidor med fakta, värden, tabeller och mycket annat. Så följ arbetet med vår nya belysningsguide på Lampans hemsida.

Belysningsguiden - Belysning, Lampor och ljuskällor

Belysningsguidens startsida hittar du här

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.