Äntligen en mässa om belysning

on

Den 7-11 februari är det äntligen dax för den stora mässan för belysningsbranschen. Det kommer vara allt ifrån tillverkare och leverantörer till flera duktiga designers. Produktdesigner Inga Sempé är årets Guest of Honour, Inga har även designat möbler, textiler och mycket annat.

Vi gissar att LED kommer ligga i fokus och alla är förväntansfulla på att få se hur långt man kommit med tekniken. Kommer LED ge ett varmare och bättre ljus som kan stå sig mot traditionella ljuskällor?

Mässa om belysning och design
Mässa om belysning och design

Lampan.se kommer att vara på plats på mässan för att försöka hitta årets trender och nyheter. Vi ska försöka hinna göra några uppdateringar under mässan så ni kan få en inblick i utbudet.

 

Belysningsmässans hemsida hittar ni här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.