Mer belysning i TV

on

I Sofias änglar får Johnnie Krigström, Mattias Särnholm & Sofia Wistam chansen att hjälpa människor som haft riktig, riktig otur. För att ge dessa människor lite ljus i tillvaron så används mer och mer belysning i TV-programmen. Sofias änglar är bara ett av många exempel. En trevlig och inbjudande miljö behöver snygg belysning och bra lampor.

Belysning och Lampor med Sofias Änglar
Belysning och Lampor med Sofias Änglar

 

I program 5 som visades den 20 februari var bland annat denna lampa med:

Top Spot från BY RYDÈNS

Även Bygglov har under flera säsonger fokuserat på snygg belysning. Flera av Lampan.se produkter finns med även i vårens program som börjar sändas på TV4 i mars. När säsongen drar igång kommer vi att lägga ut inköpslistor på de produkter som varit med i varje avsnitt här på bloggen. Håll utkik 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.