SÄTT FÄRG PÅ DIN TILLVARO

on

De svart-vita hemmen har vi sett sedan ett tag tillbaka. Man vill ha det enkelt, ljust och stilrent. Problemet är att det lätt kan se ”platt” och opersonligt utan de rätta detaljerna. Ett sätt att få ett rum mer levande och personligt är att ta hjälp av accentfärger. Att ha en nypa färg i en i övrigt svart-vit tillvaro både överraskar och ger liv samtidigt som man behåller den ljusa och stilrena känslan. Nedan har vi samlat några lysande favoriter i färg som ger ditt hem det där lilla extra.

Klicka för att komma direkt till produkten:

1. & tradition ”FLOWERPOT” Röd

2. & tradition ”FLOWERPOT” Orange

3. Belid ”EPOK” Lime   

4. By Rydéns ”CHARM”  Gul 

5. By Rydéns ”CHARM” Orange

6. Belid ”KINGSTON” Röd

7. Belid ”EPOK” Lila   

8. Belid ”EPOK” Blå

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.