INDUSTRIAL LIGHTNING

on

Den industriella inredningstrenden går på högvarv.  Industri, betong och gråskala är ledorden. Nedan har vi samlat några av de lampor som vi tycker är den självklara detaljen för det industriella hemmet.

1.Texa Design ”VALLE” 2.Texa Design ”VIKING” 3.Design house Stockholm ”WORK LAMP” 4.By Rydéns ”QUATTRO” 5.Belid ”MAGNUM” 6. IBL ”TONI” 7.Design house Stockholm ”CORD LAMP MINI” 8.By Rydéns ”TOP HAT” 9.Design house Stockholm ”MAÑANA” 10. Texa Design ”VIKING GOLVLAMPA”

En kommentar Lägg till

  1. Mattias skriver:

    Många riktigt snygga industrilampor där! Gillar framförallt nr 5 och nr 3 mycket.

    Kolla också in http://www.vintagelampor.se för fler unika taklampor med härlig industrikänsla.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.