TAKFLÄKTENS COMEBACK

Takfläktar är något som borde finnas i var mans hem, ändå var de länge bannlysta av våra mode-vetare. Den främsta orsaken var att det inte fanns någon variation på snygga takfläktar. Takfläktens popularitet minskade därmed i takt med att det allmänna intresset för inredning ökade.

Nu gör takfläkten comeback och flyttar åter in i våra hem, bättre och snyggare än någonsin.  Idag finns det ett brett utbud av både stora och små, snygga och bra takfläktar. De är lätta att manövrera och många av takfläktarna har fjärrkontroller. Vad många inte tänker på är att man har nytta av takfläkten året runt. När vi vill ha det varmt roterar den ner den varma luften och när vi vill svalkas roterar den ner den kalla, helt efter ditt tycke. Den är därmed lika användbar på sommaren som på vintern. Nedan har vi samlat några av våra favoriter i olika prisklasser.

Klicka på namnet så kommer du direkt till produkten:

1.Texa Design ”STAR” 2.Texa Design ”STAR” 3.Texa Design ”HUNTER” 

4.Cottex ”FLÄKT 2010” 5.Texa Design ”ORION” 6.Texa Design ”ORION MINI”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.