ROOMSERVICE

Var det fler än jag som såg Roomservice på kanal 5 igår (5/9-12)? Inredaren Frida Wanselius lät tillsammans med tv-duon Johnnie och Mattias renovera både inne och ute i temat ”metallic industrial möter romantik”. Genom att hålla färgskalan jordnära och basic lyckades de skapa en mycket lugn och harmonisk atmosfär i shabby chic. En inredningsstil som annars är lätt att överarbeta.

De lampor de valde att arbeta med inomhus var taklampan Seven samt bordlampan Matell, båda från By Rydéns. Utomhus valde de en vägglampa som heter Ultimo från By Rydéns, vägglampor som denna lämnar ett effektfullt släpljus både upp och ner på väggen. I ett av träden vid uteplatsen hängde de upp en lång slinga med glödlampor, perfekt partyslinga att ha hemma och hänga ut för till exempel höstfesten.

1. Seven By Rydéns

2. Matell By Rydéns

3. Ultimo By Rydéns

4. Partyslinga Konstsmide

Alla produkter ovan finns hos Lampan. Finner du inte produkten på hemsidan så kan du kontakta oss på telefon 0522-86686 eller maila oss under fliken ”Kontakta oss” så tar vi hem den till er.

Missade ni gårdagens program av Roomservice? Klicka här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.