Med trädgårdsbelysning blir höstmörkret levande

Mörkret kommer allt tidigare och tidigare för varje dag som går nu och hösten är på ingång. Visst är det mysigt såhär i slutet av sommaren när ljuset ännu håller sig kvar in på kvällen men kylan kryper på. Nu är det hög tid att tänka på belysningen utomhus, om man inte gjort det tidigare. Alla årstider har sin egen charm men just höstmörkret blir extra mysigt med hjälp av utebelysning. Genom att belysa ett träd, din rabatt eller en vägg (eller varför inte alltihop om man har ytan?) så får du det där lilla extra i din trädgård, på altanen eller balkongen året runt.

Hos Lampan hittar du det du behöver för att belysa din trädgård,  allt ifrån pollare till fasadbelysning till spotlights till lyktstolpar från välkända märken som Norlys, Konstsmide, Markslöjd, Belid, Kulturbelysing, L&K design m.m. Välj mellan ljuskällor i LED, lågenergi, halogen eller den gamla hederliga glödtrådslampan. Det finns armaturer för enkel 230V, sparsam solenergi samt Garden lights smidiga 12 volts-system. Lampan har kunnig personal som gärna hjälper dig på vägen till rätt utebelysning, helt efter dina behov och önskemål.utebelysning

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.