Connect LEDsytem från Markslöjd

Connect är ett smidigt system från Markslöjd där du själv bygger ihop ditt system till köksbelysning, garderobsbelysning, belysning i bokhyllan eller varför inte sätta belysning under varje trappsteg, bara din fantasi sätter begränsningarna.

Connect2

Börja med att mäta upp vilken och hur många av de tre längderna av LED listerna du behöver. De längder som finns i Markslöjds kollektion Connect är 30cm, 50cm och 100cm. Alla tre LED lister är på 3000 kelvin och har en spridningsvinkel på 120°. Listerna är endast dimbara med Connects egna tre stegsdimmer och inte med en vanlig väggdimmer.

Välj sedan drivdon utifrån det val av lister du gjort. Drivdonen finns i följande storlekar 6W, 12W, 24W, 36W. Du kan välja om du vill ha en strömbrytare, dimmer (3 stegs) eller en IR-sensor på dina LED lister. Det finns raka och 90° skarvkoppling som tillbehör om de längder som finns i systemet inte räcker till.

Om du har en garderob med tre olika sektioner och dörrar sätter du en 4-vägskoppling och ”parallell” kopplar dina LED lister. Glöm då inte att du behöver extrakablar mellan 4-vägskopplingen och LED listen.

För mer information och inspiration klicka på länken nedan.

Connect broschyr.

Klicka här för alla artiklar i Connect systemet på vår hemsida lampan.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.