Hitta rätt belysning till hemmet med en inredare

on

I samarbete med KillingYourDarlings (Åsa Gramén) så har hon valt ut ett antal lampor som hon gillar extra mycket. Villka lampor hon valt ut kan ni hitta i hennes blogg och på hennes instagram. Just nu (2017-06-08) finns det möjlighet för en lampälskare att vinna en av de lampor som KillingYourDarlings valt ut. Så kika in på KYD instagramkonto 😉

KillingYourDarlings KYD driver en riktigt bra blogg och Instagramkonto. Bakom KYD finns Åsa Gramén som är inredare, designer, stylist och fotograf. KYD hämtar inspiration från hela världen och kombinerar det med vacker skandinavisk design.

På lampan tycker vi att detta ska bli ett spännande samarbete.

Mer om belysning och lampor

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.