Skön sommar med fläkt som svalkar!

on

Nu är värmen här! Har du också väntat? Förhoppningsvis är de flesta av er på semester och kan njuta av värme och härliga bad. Hur är det då med sömnen på nätterna när det är varmt? Det kan vara lite för varmt för att kunna få god nattsömn.

Det finns en enkel lösning på problemet! En fläkt!

Men vad behöver du tänka på när du väljer en fläkt? Vi har gjort en fläktguide som innehåller bra tips och råd om vad som är bra att veta och känna till.

Du hittar fläktguiden här

 

Lampan har ett brett sortiment med fläktar och det kommer bli större i samband med att Lampan tar in fler varumärken av fläktar. Fläktarna finns i både klassisk design, modern design samt i många olika storlekar för att passa flera miljöer.

Lampans utbud av bordsfläktar och takfläktar hittar du här

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.