Snart är det jul igen!

Nu är julen snart här och det är redan nu dags att börja köpa in årets julbelysning! På lampan.se finns allt för att göra din jul lite mysigare.

 

På Lampan finns all belysning du behöver inför julen, man kan ju inte motstå en snygg adventsljusstake eller en ljusslinga ute på balkongräcket för att lysa upp i vintermörkret. Belysningen är ju faktiskt nästan det viktigaste julpyntet eftersom det ger den där lilla extra mys-faktorn.  Tänk dig en jul utan de vackra ljusen i granen, eller utan en fin stjärna att hänga upp i ditt fönster?  Det låter väl inget vidare? Så vad väntar du på, in och köp årets julbelysning redan nu!

Här på Lampan rekommenderar vi också att köpa till LED-lampor till din belysning, både för att få det säkrare för dig och för att det är bättre för våran miljö.

 Julens trender 2017!

Det finns mängder av snygga julbelysningar hos oss, det är inte lätt att hitta rätt bland allt! Här kommer en liten guide med några av våra trendigaste adventsljusstakar för i år!

 

star-trading-luciatag-tra-julljusstake

En otroligt söt adventsljusstake från Star Trading föreställande ett luciatåg. Ljusstaken är handmålad och gjord i trä. Denna är mycket omtyckt bland våra kunder. Du hittar den här!

star-trading-milano-krom-7-armad-ljusstake (1)Ljusstaken Milano från Star Trading är en riktig kundfavorit! En stilren sjuarmad stake i krom som passar perfekt till att sätta i LED-lampor i! Du hittar den här!

star-trading-luciakor-tra-julljusstake.jpeg

Ännu en gullig ljusstake i form av ett luciatåg! Denna är också handmålad i trä och är en riktig klassiker! Du hittar den här!

pr-home-raw-candle-4-led-rasilversvart

En väldigt stilfull adventsljusstake från PR Home som är riktigt snygg och trendig! Denna varianten är i råmässing och svart och du kan hitta den här!

markslojd-vidar-svart-bordsdekorationEn stilren bordsdekoration från Markslöjd med fem olika armaturer som sitter ihop och har varsin ljuskälla. Riktigt snyggt! Du hittar den här!

star-trading-flemming-massingsvart-ljusstake

En riktigt vacker ljusstake med sex socklar där du själv kan sätta i vackra ljuskällor. Den är i mässing och svart och kan göra alla rum lite mysigare! Du hittar den här!

star-trading-pix-krom-adventsljusstake

Adventsljusstaken Pix är en traditionell och stilren ljusstake i krom med sju armar. Du får själv sätta i fina ljuskällor som du tycker passar. Du hittar den här!

 
markslojd-getinge-guld-2xled

Denna coola lampan är från Markslöjd och har två ljusstjärnor med varsin LED-ljuskälla i varje stjärna. Lampor som denna ger en mysig julkänsla och du kan hitta den här!

markslojd-norby-marmor-ljusstake

Riktigt snygg adventsljusstake där armaturen är marmorfärgad vilket är väldigt trendigt just nu! Du hittar den här!

star-trading-lysekil-52cm-vit-tra-bordstjarna

Sist men absolut inte minst – stilfull stjärna att sätta på bordet eller i fönstret. Du kan själv välja vilken vacker ljuskälla du vill ha i stjärnan. Du hittar den här!

 

Detta var några av de populära lampor vi har på vår hemsida! Självklart har vi mängder av fler lampor som du borde gå in och titta på, vi har nåt för alla smaker!

Välkommen till Lampan.se!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.