Kristallveckor!

on

Skulle du vilja ha en vacker kristallkrona för att piffa till ditt kök, sovrum, hall eller varför inte ditt badrum? Om du inte redan har en så är det hög tid att köpa en nu! På lampan är det nämligen kristallveckor med 20 % på alla kristallampor från 1 oktober ända fram till 22 oktober.

 

Kristallkronor är väldigt populärt och populariteten bara ökar för varje dag. Det går aldrig ur tiden med en elegant kristallampa, och man kan hänga dem i vilket rum man vill för att ge rummet det där lilla extra. Det finns också mängder med olika designer och former för att lamporna ska passa in i alla olika typer av hem. På lampan.se finns det massor med olika kristallkronor att välja mellan, så att du helt säkert kan hitta en som passar hemma hos dig!

Att hitta den perfekta kristallkronan eller kristallampan är ju däremot inte det enklaste, det finns ju väldigt många olika kristaller och prismor att välja mellan. Som tur är har du oss här som kan vägleda dig genom de olika kristallerna. Klicka här för att komma till vår guide för att välja rätt kristallkrona!Här är lite olika varianter av kristallkronor och kristallplafonder för att ge dig lite inspiration! markslojd-granso-massing-30cm-kristallkrona

Gränsö från Markslöjd är en klassisk och vacker kristallkrona i empirmodell. Den är i krom och har maskinslipade prismor. Här hittar du den!

markslojd-saxholm-krom-27cm-ip21-plafond

Plafonden Saxholm är jättefin och går att ha vart som helst, till och med ditt badrum! Den är anpassad för att vistas i badrum och funkar utmärkt för det. Du kan hitta den här!

cottex-maria-theresia-vit-kristallkrona

Denna eleganta kristallkrona heter Maria Theresia och kommer från Cottex. Den är gjord av metall och har vackra prismor och sex ljuskällor, den kan bli din genom att klicka här!

aneta-teresa-kristall-ip44-plafond

Snygga Teresa kristallplafond kommer från Aneta och är en riktig kundfavorit! Den är även godkänd för att ha i ditt badrum. Här hittar du den!

care-of-bkrd-edward-antiksilver-50cm-kristallkrona

Väldigt vacker kristallkrona som heter Edward och kommer från Pholc är i antiksilver med maskinslipade prismor i glas. Du hittar den här!

ah-belysning-adelso-massing-30cm-ip21-plafond

Adelsö är en stilren takplafond från AH belysning som är mässingfärgad med kristaller som ger ett magiskt sken! Går att hänga i badrummet och du hittar du här!

markslojd-marielund-krom-kristallkrona

Marielund från Markslöjd är en riktigt fin kristallkrona med vackra detaljer och hållare för att sätta i levande ljus. Den kan bli din genom att klicka här!

care-of-bkrd-edward-massing-45cm-plafond

Edward från Care Of Bkrd är en snygg plafond i antikmässing med maskinslipade prismor. Denna ger ett fantastiskt ljus! Du hittar den här!

markslojd-granso-krom-50cm-kristallkrona

Gränsö är en kristallkronan i krom och maskinslipade prismor är riktigt stilren och elegant! Här hittar du den!

markslojd-lacko-18-arm-antik-kristallkrona

Till sist så tar vi den otroligt vackra kristallkronan Läckö från Markslöjd! Den ger ett fantastiskt fint ljus och blir rummets centrum direkt! Här hittar du den!

Kom in på Lampan i Uddevalla eller besök lampan.se för att ta del av våra kristallveckor och få 20 % rabatt på alla kristallampor mellan 1-22 oktober!

Välkomna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.