Belysningsguide

Det är inte alltid så lätt att veta vad för lampa eller belysning man ska köpa, vad funkar bäst för läsning, vad passar bäst att ha till en romantisk middag och vilken dimmer passar med vilken lampa?

Vi på Lampan vill ju självklart att du ska köpa rätt belysning och också att du ska veta vart du ska placera lampan för att den verkligen ska komma till sin rätt, därför har vi skapat en guide till dig som kan vara smart att läsa igenom inför ditt köp!

Där får du lära dig allt om hur du ska ljussätta olika rum för att få det bästa resultatet, hur du blir en expert på el, och också få koll på vilket ljusflöde din lampa eller dina ljuskällor passar med. Det finns massor med sidor fyllda med fakta och bilder och det finns även beskrivande filmer som kan ge dig mer kunskap. Vill du få perfekt ljussättning med en perfekt passande lampa till så är det ett måste att kolla in vår guide!

Gå till guiden!

airam-led-antique-glob-95mm-5w-e27-dimbar (1)

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.