Herstal

År 1987 tog Martin och Lotte Herstal över en liten lampbutik i Danmark, där sålde de lampor o gav råd till kunderna. Redan under 1996 och 1997 hade de spridit sig och lamporna såldes i Norge, Sverige och Tyskland. Tio år hade gått sedan de startade, och Herstal hade redan blivit ett stort lampmärke, känt för sin säregna design och eleganta och funktionella ljus. Nu har ytterligare 10 år gått och Herstal har idag blivit ett populärt och eftertraktat varumärke som säljer otroligt stilfulla och snygga lampor. 

herstal-manola-krom-12-arm-taklampa
Manola

Detta är Manola som är en utav deras populäraste designer. Den visar ganska bra vad det är för stil de kör på och när man ser den känner man direkt igen att den är från Herstal. Det är en vacker armatur där du själv får välja vilka ljuskällor du vill bestycka den med. Manola är en populär armatur och finns i många olika storlekar och färger. Denna fina ljuskrona blir direkt centrum av vilket rum som helst!

herstal-ballon-massing-taklampa (1)
Ballon

Ännu en väldigt fin taklampaBallon är en vacker ljuskrona som har annat stuk än Manola. Denna har tre glaskupor där det sitter en dimbar LED-ljuskälla på 5 Watt i vardera kula. En riktigt snygg och populär lampa som passar utmärkt att placera över köksbordet eller i vardagsrummet!

herstal-harlekin-duo-massing-vagglampa
Harlekin Duo

Herstal har också en hel del vägglampor som man inte får missa. Detta är Harlekin Duo och är en av de populäraste vägglamporna från Herstal. Denna har två opalfärgade glas där du själv får bestycka med de ljuskällor du vill!

Som ni ser så har Herstal ett stort sortiment med väldigt mycket olika snygga designer och priset är inte så farligt det heller! Kollar du in deras produkter på Lampan lovar jag att du kommer hitta något du gillar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.