Star Trading

Star Trading grundades 1985 av Ellinore och Christer Johansson som båda två hade mycket erfarenhet sen tidigare inom belysningsbranschen. Mycket har hänt sedan 1985 och idag är det ett stort företag som säljer runt om i Norden och till och med ut i Europa! De är 55 anställda på företaget och de själva säljer inte till sina kunder, utan säljer endast genom deras många olika återförsäljare. Star Trading är kända för all sin vackra julbelysning, men de säljer också dekorationsbelysning, LED-lampor, ljusslingor och solcellsdrivna produkter.

142-14,360-11_MB_002
Milano

Adventsljusstaken Milano är en riktig kundfavorit! En väldigt vacker ljusstake i krom med sju armar. Denna passar perfekt till att sätta i LED-ljuskällor. Milano finns i tre olika färger – krom som på bilden, mässing och vit.

star-trading-lampslinga-10xled-36meter-ip44
Lampslinga

Star Trading säljer ju som sagt inte bara julbelysning, utan också vackra ljusslingor som till exempel den här lampslingan! Denna funkar utmärkt att hänga upp inne eller i uterummet, men inte att ha utomhus då den lätt kan förstöras med tanke på att ljuskällorna är av glas och kan blåsa bort och krossas. Riktigt mysig belysning!

star-trading-lysekil-52cm-vit-tra-bordstjarna
Lysekil

Lysekil är en häftig armatur i form av en stjärna. Denna serien är väldigt populär och finns i vit, svart och brun. Den finns även i olika storlekar och som både taklampa och bordslampa. Denna fina julstjärna får du själva bestycka med någon vacker ljuskälla!

 

Star TradingLampan borde du verkligen kolla in nu inför julen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.