Utebelysning

Att ha belysning längs sitt hus eller ute i trädgården gör de mörka kvällarna extremt mycket mysigare. Man känner sig tryggare när man kollar ut genom fönstret på kvällen och ser vackra ljus som framhäver ens trädgård, istället för att bara se mörker. För att få det så fint som möjligt så tänk först efter vilka objekt i din trädgård som du vill ska träda fram och vad exakt det är du vill ljussätta.

Ljussätt små gångvägar och sidorna längs trädgården för en mysig upplevelse för de som befinner sig ute. Har du en damm i trädgården är det fint att sätta i en undervattensstrålkastare så ljuset sprider sig runt om i hela dammen.

Tillåt det att vara mörka kontraster också! Genom att blanda ljuset och mörkret skapas ett djup med skuggor. Låt bli att använda belysningen riktade utåt så att det bländar, satsa på att rikta belysningen för att framhäva objekt, träd eller en mur till exempel.

konstsmide-modena-vit-ner-vagglykta

Modena är en vägglykta från Konstsmide. Den går utmärkt att bestycka med LED-lampa och är riktigt fin att ha ute längs sitt hus.

norlys-karlstad-galv-ip55-stallampa

Karlstad från Norlys är en snygg vägglampa som passar perfekt för att få fint ljus på sin utegård.

garden-lights-focus-led-3w-12v-ip44

Focus från Garden Lights är strålkastare som passar till att belysa objekt som mindre buskar, växter och stenar. Den går att sätta i marken eller på en mur.

 

lampan.se har vi massor med snygg utebelysning! Besök belysningsguiden för att lära dig mer om hur du ljussätter din trädgård på bästa sätt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.