Krebs

Krebs grundades i mitten av 50-talet av Hans J Krebs. På den tiden åkte han runt om i världen och letade efter saker att sälja i sitt företag, så han inte bara belysning utan han sålde lite allt möjligt till en början. 1988 tog hans son Tomas Krebs över rollen som VD och då började det hända grejer. Tomas beslöt sig för att sluta sälja allt möjligt och istället satsa helhjärtat på kristallkronor som han var väldigt duktig på eftersom han under många år tillverkat stommar och prismor. Krebs startade sin webbsida år 1996 och den är aktiv än idag. Mycket har förändrats sedan 50-talet när Hans startade Krebs och företaget fortsätter att utvecklas och bli större. De vill gärna skapa det lilla extra och att deras produkter ska vara eleganta och unika!

krebs-krebs-tapper-nickel-kristallkrona
Krebs Tapper Nickel

Otroligt vacker kristallkrona som är designad av Tomas Krebs och är en av deras populäraste takkronor. Denna är riktigt fin och kvalitén på alla Krebs kristallampor är alltid bra. Den är i Nickel men finns även i oxid. Du får bestycka den själv med några vackra ljuskällor!

krebs-krebs-lux-494-massing-taklampa
Lux 494

Krebs har inte bara kristallkronor utan även vanliga taklampor och bordslampor också. Denna är designad av Thomas Larsson och finns i både mässing och krom. Den är otroligt vacker och även när den är släckt så är den rummets mittpunkt. Ljuskällor medföljer.

Krebs  har riktigt lyxiga armaturer och kristallkronor av absolut högsta klass och kvalité. Kolla på Lampan efter något från Krebs som du gillar!

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.