Sovrumsbelysning

Lampan i ditt sovrum tillbringar ju det mesta av sin tid med att vara släckt, men det är faktiskt viktigt med bra belysning även i ditt sovrum! Man behöver bra belysning för sina behov, en taklampa är viktigt för att ha ett övergripande sken i sovrummet när man vill spendera tid där, till exempel när man städar eller väljer kläder.

Det är otroligt viktigt med en bra sänglampa, den ska kunna riktas så du kan rikta den mot din bok när du läser, och också kunna riktas bortåt när din sovpartner vill sova men du vill vara vaken. Det är också bra att sänglampan har skärm så att belysning inte sprids, man vill ha ett direkt ljus att rikta mot föremål som tidningar eller liknande, och kunna rikta det bort från sovpartnern utan att ljuset sprids i hela sovrummet.

Ett annat tips är att ha en fjärrkontroll till sina lampor i sovrummet, då kan man släcka och tända lamporna utan att behöva resa dig ur din bekväma säng!

markslojd-coco-vitantik-sanglampa

Coco sänglampa från Markslöjd är en perfekt sänglampa! Den är riktbar och har en riktigt stilren design och form. Den är i vit metall och detaljer i antik mässing. Denna snygga lampan har allt som behövs för att vara en bra sänglampa!

care-of-bkrd-edward-antiksilver-75cm-kristallkrona

Edward kristallkrona är i antiksilver och kommer från Pholc. I ett sovrum kan det vara smart att ha någon lite roligare taklampa eftersom själva rummet i sig oftast inte har så mycket möbler, det är oftast bara en säng, nattduksbord och en garderob. Därför är det smart att ha en lampa som tar lite plats och uppmärksamhet! En kristallkrona passar perfekt för det, det är snyggt, stilrent och kan göra vilket rum som helst mycket vackrare!

markslojd-connect-ledlist-100cm

En ledlist är så bra att ha i sin garderob! Tänk vad smidigt att kunna gå upp på morgonen och välja kläder utan att behöva tända alla lampor och väcka någon. Denna varianten kommer från Markslöjd och heter Connect LEDlist. 

 

I sovrummet vill man koppla av och bara ha det mysigt, därför är det viktigt att man väljer belysning som skapar mysstämning också, ett sätt att göra en liten extra mysfaktor är att hänga upp en ljusslinga i sovrummet! På Lampan.se finns det massor med fina lampor som passar in i ditt sovrum!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.