By Rydéns

By Rydéns är veteraner inom belysningsbranschen, de har funnits i 59 år så de har mycket erfarenhet bakom sig. Företaget skapades i Gnosjö i Småland år 1958 och har varit ett familjedrivet företag sen dess! De har än idag kvar sitt första kontor i Gnosjö, men eftersom de blivit så stora så har de numera till och med kontor i städer som Hong Kong! De säljer alltså lampor över hela världen, och är riktigt duktiga på deras jobb.

 

by-rydens-random-massing-taklampa
Random Mässing Taklampa

Taklampan var den första som skapades i deras Random-serie. Det är Katarina Dahl som har designad den och hon beskriver random-serien som ”strukturerat kaos”. Denna serie är väldigt populär bland kunder, vilken man kan förstå! Riktigt häftig taklampa, på bilden ovan är den i mässing men den finns även i krom och i svart.

by-rydens-bellissimo-rosa-28cm-taklampa
Bellissimo Rosa 28Cm Taklampa

Designen Bellissimo kommer i varianterna rosa, amber och smoke. En otroligt fin lampa med vackert ljus och fin form på glaset. Denna passar riktigt bra att hänga upp flera stycken av då den inte är så stor!

by-rydens-planet-koppar-65cm-taklampa
Planet Koppar 65CM Taklampa

Planet är en riktigt häftig taklampa som finns i koppar som på bilden, vit och svart/guld! Den finns även i två olika storlekar, en 50 cm och en 65 cm. Denna coola lampan är riktigt galen men samtidigt snygg! Kan inte bli bättre. Den passar perfekt att hänga över ditt köksbord.

 

By Rydéns plockar inspiration från hela världen för att kunna designa det vackraste lamporna som möjligt, deras vision är att alltid jobba passionerat och samarbetsvilligt med sina kunder för att kunna designa lampor som skapar vackra miljöer, och som är i tiden. Är du sugen på en lampa från By Rydéns så finns det att köpa på lampan.se!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.