Konstsmide

Gnosjö Konstsmide grundades av Gunnar Johansson 1942 i Gnosjö. Gunnar var busschaufför som hade tröttnat på att köra buss hela dagarna, hans idé var att börja sälja egentillverkade blomställ och trädgårdsdekorationer i smide. Sagt och gjort så startade han upp sitt nya företag – Konstsmide. I slutet av 50-talet så började försäljningen av elljusstakar och idag är det framförallt kända för sin fina julbelysning, dekorationer och trädgårdsbelysning. Det har växt otroligt mycket på 75 år och Konstsmide säljer idag runt om i hela Europa.

konstsmide-retro-farg-7-arm-adventsljusstake

Den här häftiga ljusstaken är en riktigt kundfavorit! Den heter Retro och finns även i helsvart. Den har coola färgade manschetter i ljusstaken som ger den en unik look.

 

konstsmide-vikbar-vit-7-arm-adventsljusstake

 

Konstsmide har mängder med julbelysningar och ljusstakar! Denna kan du hitta här och den är riktigt mysig och är i vitlackerat trä. Den går att vika ihop vilket är riktigt smart och lättvindigt när man ska plocka fram och bort julen.

konstsmide-utetrad-250cm-brun-led

Konstsmide tillverkar mycket utomhusbelysning för att pynta trädgården med. Detta vackra trädet har 240 LED-lampor och två fötter som sitter på en matta. Denna skapar dekoration och mysig stämning på ett kick. Du hittar den här!

 

Konstsmide försöker alltid hålla hög kvalité, det är något de kämpat med sedan Gunnar Johansson startade företaget för drygt 70 år sen. Vare sig du vill ha trädgårdsbelysning, julpynt eller vanliga taklampor så kan du kolla in Konstsmide på Lampan.se!

 

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.