Markslöjd

Markslöjd finns i många olika länder och är faktiskt ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag. Markslöjd startades 1963 i Marks kommun och deras huvudkontor ligger där än idag. Från början höll de på mycket med hemslöjdsartiklar men efter ett tag så tog belysningsverksamheten över och det är idag det ända dom sysslar med. I början av karriären så tillverkades de mesta i Marks kommun men allt efterhand så tog utomlandstillverkningen över och idag tillverkas nästan allt utomlands.

För markslöjd är det viktigt med elsäkerhet, man kan alltid spåra deras lampor via märkningar, vilket är väldigt bra. Detta är ett väldigt miljömedvetet företag och de arbetar aktivt med CSR och hållbar utveckling, de vill nå både en ekologisk och ekonomisk framgång.

markslojd-multi-svart-vagglampa

Markslöjd är riktigt duktiga på att komma med häftiga designer! Detta är en av dem, Multi vägglampa fungerar inte bara som lampa utan också som en liten hylla med USB-uttag där du kan till exempel ladda din smartphone. Man får själv välja en snygg ljuskälla som man tycker passar!

markslojd-sky-rak-massing-taklampa

Sky är en taklampa som också är riktigt fräck med takskena i mässing och tre svarta textilklädda kablar, den har också ett fäste för ljuskällor i mässing.

markslojd-lacko-13-arm-antik-kristallkrona

Detta är Läckö som är en väldigt vacker kristallkrona. Denna underbara kreation lyser upp rummet med ett magiskt sken och blir centrumpunkten i rummet. Läckö har 15 st lamphållare och 13 st stearinljushållare. Även om lampan är släckt så skapar stearinljusen en fantastisk stämning. Prismorna är av högsta kvalité.

 

Markslöjd har ett otroligt brett sortiment på Lampan.se så man kommer garanterat hitta något som man gillar, allt från maffiga kristallkronor till söta julbelysningar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.