Lampor Så mycket bättre 2018

Så var säsongen av Så mycket bättre 2018 igång och även i år är såklart belysningen och inredningen lika inspirerande och stämningsfull som tidigare år, och liksom tidigare år hittar du såklart många av de snygga lamporna på lampan.se. Vi ser lampor från välkända varumärken som Globen Lighting och CO Bankeryd ta plats i tv-rutan.

Ny för i år är taklampan Air från CO Bankeryd med sitt grafiskt utmanande formspråk med transparenta glasglober över varje led-ljuskälla som är asymmetriskt men noga utplacerade längs taklampan. Air hänger ovanför pianot till vänster om scenen och finns att köpa här (länk). 

 

Fönsterpendeln Stella fick vara med även i år med en enkel ljuskälla placerad framme vid scenen på första parkett. I år tillsammans med en rökfärgad mönstrad ljuskälla på bild ovan.

Ray taklampa Globen Lighting från Lampan.se
Taklampan Ray från Globen Lighting (Foto: Hillehem)

Från Globen Lighting ser vi bland annat nya taklampan Ray och läckra Pallas med sina många glasklara kupor i olika storlek, Pallas har fått äran att hänga kvar från föregående år. Återbruk även i den snabbt föränderliga tv-branschen uppskattas! Inlägget innehåller länkar till lamporna som syns i Så mycket bättre 2018. Mycket nöje!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.