Limited Edition på Lampan

on

Till Watt&Weke’s 25-årsjulbileum har de utökat sitt välkända och hantverksmässiga sortiment lampor, julprodukter och lampskärmar med ett Veke-sortiment där doftljusen Serenity och Energy fått symbolisera de dofter man kan tänkas känna i ett Watt&Veke-hem. En lugn och elegant kvällsdoft- Serenity, samt en pigg och fräsch dagdoft- Energy. Två dofter- två personligheter, ett hem. Watt&Vekes doftljus är en perfekt gå-bort-present till Watt&Veke-älskaren. Väldoftande och stämningshöjande jubileumsutgåva som också är en vacker inredningsdetalj!

Watt&Veke’s doftljus Energy har en frisk doft med toppnoter av citron och grape. Energy’s bas har toner av kokos och pinje som tillsammans ger en väldoftande och energigivande doftpalett som skänker fräschör till ett hem.

I kontrast till pigga Energy står doftljuset Serenity med en elegant, len och blommig doft som bidrar till en lugnande atmosfär i ett hem. I basen finner vi rosenträ och vanilj med en toppnot av jasmin som tillsammans bildar en rik och mjuk doftpalett.

Watt&Vekes doftljus tillverkas av naturligt soyavax och har en bomullsveke. Doftljusen levereras i en elegant förpackning och dess vackra glasbehållare gör att ljuset likväl kan användas som en inredningsdetalj. En vacker gå-bort present till alla som uppskattar Watt&Veke’s genuina produkter, eller varför inte unna dig själv?

Watt&Veke’s ljuvliga doftljus finns att köpa på lampan.se
Doftljuset Energy hittar du här och Serenity hittar du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.